ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμεση διάψευση για Λίλα

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Αλβανό μέσο, που έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμεση διάψευση για Λίλα

Αρχικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αλβανία ο Λίλα έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και το Αμβούργο. Από την ΠΑΕ, πάντως, η διάψευση ήταν άμεση και κατηγορηματική. “Ο παίκτης δεν μας ενδιαφέρει”, τονίζουν από την ομάδα, “κόβοντας” κάθε σενάριο για τον διεθνή χαφ, που εδώ και λίγες ημέρες κάνει προπονήσεις με την Σκεντέρμπεου.

Ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας άσος αγωνίστηκε στη χώρα μας για τέσσερα χρόνια. Ηρθε τον Ιανουάριο του 2007, παίζοντας για λίγο στον Ηρακλή. Αφού επέστρεψε στην πατρίδα του, το καλοκαίρι του 2011 ήρθε ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ήταν εντυπωσιακός, παίζοντας σε 96 ματς και σκοράροντας έξι φορές.

Τον Ιανουάριο του 2015 έκανε το μεγάλο βήμα στην Πάρμα. Εκεί είχε 13 συμμετοχές, αλλά με τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας έμεινε ελεύθερος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...