ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλάχος: «Βρισκόμαστε σε συναγερμό»

Ο Σπύρος Βλάχος, o υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού, μιλάει στην «Real News» και αναφέρεται στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει το «τριφύλλι» στο Μπακού.

Βλάχος: «Βρισκόμαστε σε συναγερμό»

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το πρώτο ματς με την Καμπάλα, στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, σε μία περίοδο όπου το κλίμα είναι βαρύ μετά την δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίεφ.

Ο Σπύρος Βλάχος σχολιάζει τις κινήσεις που έγιναν από πλευράς Παναθηναϊκού και κάνει μία πρόβλεψει για το τι μπορεί να γίνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Βλάχου:

-τις ιδιαιτερότητες του αγώνα στο Μπακού: «Μετά το θάνατο του Αζέρου δημοσιογράφου, η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε συναγερμό. Έχει δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα από διάφορα μέσα ενημέρωσης που θέλουν να δώσουν πολιτικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. Δύο θέματα μας προβληματίζουν. Το πρώτο είναι ότι η Καμπάλα δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, αλλά στο Μπακού, όπου θα έχει τη στήριξη οπαδών και από άλλες ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και Τούρκων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα δύσκολη. Το δεύτερο είναι ότι η Καμπάλα δεν έχει την εμπειρία διοργάνωσης αγώνων μεγάλης σημασίας. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και φιλικοί και έχουν κάνει αποδεκτά όλα τα αιτήματά μας σε θέματα ασφάλειας. Σε γενικές γραμμές, προσπαθούν να δείξουν ένα πιο φιλοευρωπαϊκό προφίλ, κάνοντας στην άκρη εθνικιστικές πολιτικές απόψεις».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.903 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τον χειρισμό από πλευράς του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ενημερώσει την UEFA για τις συνθήκες του αγώνα, η οποία μάλιστα έκανε αποδεκτό το αίτημά μας για παρουσία ενός αξιωματούχου της, ειδικού σε θέματα ασφάλειας. Επίσης η Αστυνομία του Μπακού έχουμε ενημερωθεί ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά και ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα θα είναι πιο αυστηρή. Συζητήσαμε και με στελέχη του Απόλλωνα Λεμεσού για τα πάντα».

-την προσωπική του εκτίμηση για το τι μπορεί να συμβεί: «Μπορεί να υπάρξει φανατισμένη ατμόσφαιρα, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς πάμε για μπάλα, όχι για πόλεμο. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες, ακόμα και στην Ελλάδα, όπως με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...