ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σέζαρ: Ένα ακριβό… χριστουγεννιάτικο παλτό!

Το panathinaikos24.gr και η στήλη «Μηχανή του Χρόνου» θυμούνται τον αξέχαστο Ζούλιο Σέζαρ…

Σέζαρ: Ένα ακριβό… χριστουγεννιάτικο παλτό!

Εχοντας κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, ΟΥΕΦΑ, δυο πρωταθλήματα Γερμανίας και έχοντας ψηφιστεί ως ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο Μουντιάλ του 1986 με τη Βραζιλία, ο Ζούλιο Σέζαρ ήρθε στην Ελλάδα τον χειμώνα του 1998 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έχοντας στην πλάτη του πλούσιες εμπειρίες και δόξα.

Δόθηκε δανεικός από τη Μπορούσια Ντόρμουντ, ο κόσμος ενθουσιάστηκε, αλλά ο 36χρονος… δεν μπορούσε! Επί της ουσίας ήταν ένας πρώην ποδοσφαιριστής.

Παρά τον ντόρο που έγινε ο πολύς (σε ηλικία και… κιλά) Σέζαρ έπαιξε σε μόλις τρία ματς! Από όλα αυτά μένουν  η  εμφάνιση του  κόντρα στην Προοδευτική, σε ένα παιχνίδι στην Πάτρα, όπου καθοδηγούσε την άμυνα φωνάζοντας «go» και «back »! Παρ’ ολίγο, μάλιστα, μια εκπληκτική του γκέλα, όταν εντελώς μόνος του και τελευταίος στην άμυνα πάτησε την μπάλα, να κοστίσει στο «τριφύλλι»…

Αν τον θυμόμαστε για κάτι από το πέρασμά του στην Ελλάδα είναι για την εντυπωσιακή συζυγό του, η οποία είχε ανακηρυχθεί μις αναπληρωματική βραζιλιάνικος τουρισμός…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ