ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη βιβλιοθήκη σας!

Μπείτε στην κλήρωση του panathinaikos24.gr και κερδίστε πέντε βιβλία της αυτοβιογραφίας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «Μόνο η νίκη δεν αρκεί», που κυκλοφόρησε από την mvpublications!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη βιβλιοθήκη σας!

Η ζωή και τα κατορθώματα του ένα και μοναδικού «Σάρας» σε ένα βιβλίο που πρέπει να το κάνετε δικό σας! Ο κορυφαίος αθλητής που πέρασε από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εξιστορεί σημαντικές στιγμές της ζωής του και φυσικά ανέκδοτες ιστορίες από την καριέρα του στο «τριφύλλι» και όχι μόνο!

Κάντε LIKE και SHARE και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα πέντε βιβλία «Μόνο η νίκη δεν αρκεί», προσφορά του αθλητικού εκδοτικού οίκου mvpublications!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ