ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή στη δράση για τους παλαιστές

Ως τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν οι παλαιστές του «τριφυλλιού» προκειμένου να ξεκινήσουν μια σειρά προπονήσεων.

Επιστροφή στη δράση για τους παλαιστές

Οι «πράσινοι» Νίκος Λεών, Ευγένιος Πέντορετς και δύο ακόμα αθλητές θα συνοδεύσουν τους Βλαδίμηρο Ματίας και Λαοκράτη Κεσσίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 5-7 Σεπτεμβρίου.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, που δίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποφάσισε να μην καλύψει τα έξοδα του προπονητή. Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας θα παρευρεθούν στη διοργάνωση χωρίς προπονητή!

Από κει και πέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά στην Καλαμάτα, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.