ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη στο ζήτημα με τους δικαστές»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη και συζήτησαν για το θέμα με τους τακτικούς δικαστές

«Η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη στο ζήτημα με τους δικαστές»

Ο Σταύρος Κοντονής, ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Γιώργος Σπανός και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος συζήτησαν για τη διαμάχη με την ΕΠΟ όσον αφορά στην επιλογή τακτικών δικαστών για τα αθλητικά όργανα (αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης), για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλα τα γήπεδα αλλά και τις κάμερες ασφαλείας.

Οσον αφορά τους τακτικούς δικαστές, η ΕΠΟ ως γνωστό δεν δείχνει την πρόθεση να ακολουθήσει τον νόμο και να στελεχώσει το  διαιτητικό δικαστήριο με τακτικούς δικαστές και αν εμμείνει στη θέση της ο υφυπουργός ενημέρωσε τις ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.