ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Καλογεράκος

Ο Παντελής Καλογεράκος θα φοράει το πράσινο σκουφάκι για τρία χρόνια ακόμα, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Καλογεράκος

Ο διεθνής αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών, ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι» και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία, φάνηκε έτοιμος να δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Παντελή Καλογεράκο (γεν. 7/7/96), ο οποίος για ακόμα τρία χρόνια θα φοράει το «πράσινο» σκουφάκι.

O διεθνής αμυντικός και αρχηγός της Εθνική Νέων Ανδρών, μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με το Τριφύλλι ανέφερε στο panathinaikos1908:

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας μου με ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο Παναθηναϊκός. Όπως είχα πει και πέρσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση και των φετινών του στόχων. Ο κύριος Λοράντος είναι ένας προπονητής με βαθειά γνώση του αθλήματος με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζω φέτος με αυτόν στο ‘τιμόνι’ ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την μέχρι τώρα στήριξή του στο τμήμα της υδατοσφαίρισης και ευελπιστώ η στήριξη αυτή να συνεχιστεί αμείωτη και φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.