Ερασιτέχνης

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Καλογεράκος

Ο Παντελής Καλογεράκος θα φοράει το πράσινο σκουφάκι για τρία χρόνια ακόμα, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Ο διεθνής αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών, ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι» και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία, φάνηκε έτοιμος να δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Παντελή Καλογεράκο (γεν. 7/7/96), ο οποίος για ακόμα τρία χρόνια θα φοράει το «πράσινο» σκουφάκι.

O διεθνής αμυντικός και αρχηγός της Εθνική Νέων Ανδρών, μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με το Τριφύλλι ανέφερε στο panathinaikos1908:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας μου με ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο Παναθηναϊκός. Όπως είχα πει και πέρσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση και των φετινών του στόχων. Ο κύριος Λοράντος είναι ένας προπονητής με βαθειά γνώση του αθλήματος με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζω φέτος με αυτόν στο ‘τιμόνι’ ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την μέχρι τώρα στήριξή του στο τμήμα της υδατοσφαίρισης και ευελπιστώ η στήριξη αυτή να συνεχιστεί αμείωτη και φέτος».

Exit mobile version