ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έκλεισε και η τελευταία προσθήκη για τους «πράσινους»

Οριστική συμφωνία! Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Αλεξάντερ Σιμεόνοφ. Για τις 24 Αυγουστού έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση.

Έκλεισε και η τελευταία προσθήκη για τους «πράσινους»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» για την ανδρική ομάδα βόλεϊ ακούει στο όνομα, Αλεξάντερ Σιμεόνοφ. Ο διεθνής Βούλγαρος που πέρσι φορούσε τη φανέλα της αυστριακής Ποσογίλνικα, η οποία ήταν και φιναλίστ του πρωταθλήματος, αποκτήθηκε με την προϋπόθεση να καλύψει το κενό του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Με την τελευταία αυτή προσθήκη, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μπορεί πλέον να ετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν έχοντας στα χέρια του αρκετά…«όπλα».

Τις επόμενες μέρες μάλιστα, αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις απ’ την πλευρά του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στις σκέψεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη υπάρχει και η διοργάνωση μιας παρουσίας όλων των φετινών αποκτημάτων.

Έτσι, μετά και την τελευταία προσθήκη, όλοι επικεντρώνονται στο «στήσιμο και χτίσιμο» της ομάδας, η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Το ραντεβού για την καλοκαιρινή προετοιμασία έχει δοθεί για τις 24 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.