ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Στιλ και Χουχούμη

Οι Λουκ Στιλ και Διαμαντής Χουχούμης συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Με Στιλ και Χουχούμη

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Άγγλο κίπερ και τον Έλληνα μπακ ωστόσο να συγκεντρώνουν μεγάλες να ξεκινήσουν.

Από την στιγμή που ο Νάνο δείχνει πως δεν είναι 100% έτοιμος, η θέση του αριστερού μπακ παίζεται μεταξύ του Χουχούμη και του Πράνιτς, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Ο Στιλ όπως είπαμε θα είναι αυτός που λογικά θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας θα βρίσκονται πιθανότατα οι Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής και Βέμερ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...