ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αγουροξυπνημένοι, ο Ζέκα και… ο Βέρτης

Βασανιστήριο ήταν το πρωινό ξύπνημα για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, καθώς δεν είχαν όρεξη για πολλές κουβέντες και πειράγματα κατά τη διάρκεια της πτήσης για το Αζερμπαϊτζάν. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Οι αγουροξυπνημένοι, ο Ζέκα και... ο Βέρτης

Με εξαίρεση τον Κάρλος Ζέκα που σιγοτραγουδούσε Νίκο Βέρτη και έκανε βόλτες στο αεροπλάνο καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης προς το Μπακού, ουδείς άλλος φαίνεται πως ήταν ευδιάθετος.

Ο «κάπτεν» του τριφυλλιού» συνομιλούσε και αστειευόταν με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και με τους εκπροσώπους των Μέσων ενημέρωσης.

Με την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο του Μπακού, ακολούθησε η διαδικασία της έκδοσης των εγγράφων με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν τα πάνω τους και να ξεκινάνε τα πειράγματα ο ένας μετά τον άλλο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικό όλων ο Μάρκους Μπεργκ που ανέλαβε χρέη φωτογράφου βγάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες κάποιων λίγων οπαδών που ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.