ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ριτζάκης

Επιστροφή στην Ευρωπαϊκή δράση για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναίκού και τον πρωταθλητή Θεοδωρή Ριτζάκη!

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ριτζάκης

Ο «πράσινος» πυγμάχος μετά από εφτά χρόνια απουσίας, επιστρέφει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί στη Βουλγαρία στις 7-16 Αυγούστου. Ο αθλητής του «τριφυλλιού» αναχωρεί σήμερα για την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας και σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Αϊδινιώτη, είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

«Είναι μεγάλη χαρά που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει. Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Το τμήμα ξαναγεννιέται. Η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη, ο Ριτζάκης είναι προετοιμασμένος. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία  του Παναθηναϊκού εκεί αλλά και οι εμπειρίες που θα προστεθούν», σχολίασε ο coach στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

O ίδιος αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον αθλητή του, την Παρασκευή.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...