ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να προκριθεί από σήμερα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Γκαμπάλα στο Μπακού (19:00, OTE Sport 1 , Panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση της πρόκρισης. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Να προκριθεί από σήμερα!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από την Τετάρτη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν και χθες προπονήθηκε στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας («Backcell Arena»).

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή 20 παίκτες με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αναστασίου να γίνονται όλο και λιγότερα. Έτσι οι «πράσινοι» θέλουν  μόνο τη νίκη απόψε για να μην μπουν σε …άλλους μπελάδες.

Δύο πράγματα βέβαια προβληματίζουν τόσο τον Γιάννη Αναστασίου όσο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το ένα είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και το άλλο το εχθρικό κλίμα που θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο από τους 15.000 φίλους της Γκαμπάλα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αναμένεται να υπάρξουν  αλλαγές σε σχέση με την εκτός έδρας αναμέτρηση με  την Μπριζ πριν από 15 μέρες. Στιλ και Νάνο επανέρχονται στο βασικό σχήμα αντί των Κοτσόλη και Πράνιτς, με τον Κροάτη να μετατίθεται στη μεσαία γραμμή αντί του Κουτρουμπή, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη στα στόπερ αντί του Τριανταφυλλόπουλου.

Η πιθανότερη ενδεκάδα: Στιλ, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.

[vfv id=”5″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.