ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Το πρόβλημα είναι δικό μας»

Προβληματισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Γκαμπάλα εμφανίστηκε ο Νίκος Καλτσάς. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Καλτσάς: «Το πρόβλημα είναι δικό μας»

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV:

«Πιστεύω πως στο δεύτερο ματς θα έχουμε περισσότερη κατοχή. Σήμερα δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Είναι δικό μας πρόβλημα, πρέπει να το δουλέψουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια…».

Όσο για το τι λείπει: «Λείπει η αυτοσυγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Η αποτυχία με την Κλαμπ Μπριζ, μας έφερε αναταραχή… Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, τόσο την ρεβάνς, όσο και την έναρξη του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός: «Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Είτε παίζω, είτε δεν παίζω δεν έχει καμία σημασία…».

Για το τι να περιμένουμε στη Λεωφόρο: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να μας λυθούν τα πόδια και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...