ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δυστυχώς δεν σκοράραμε, τώρα ο Παναιτωλικός»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

«Δυστυχώς δεν σκοράραμε, τώρα ο Παναιτωλικός»

«Ηταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον σε ένα κακό γήπεδο, εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και η Γκαμπάλα, με τις  ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο κοντά, δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και κρατάμε το θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, αλλά και τη διάθεση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κυνηγήσαμε μέχρι τέλους τη νίκη», τόνισε, αρχικά, ο κόουτς του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

«Ευχαριστούμε την ομάδα της Γκαμπάλα και τον κόσμο του Αζερμπαϊτζάν για την ατμόσφαιρα παρ όλο που ακούγονταν πολλά, η ατμόσφαιρα ήταν καλή και φιλική. Ευχομαι να ανταποδώσουμε στην Αθήνα τη φιλοξενία».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, είπε:  «Δεν θεωρώ τίποτα και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα σίγουρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για 4 ματς σε δέκα μέρες, τώρα έχουμε μπροστά μας το μας στο Αγρίνιο»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φάση του τραυματισμού του Λουντ και την αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού: «Είναι λογικό ότι όταν κάποιος πονάει και τεντώνει το γόνατο του και τραυματίζεται από κάποιον έρχεται αντίδραση. Η αντίδραση ήταν όλων, είναι ομάδα. Αλλο να βάλεις το σώμα σου και άλλο να τεντώνεις το γόνατο. Αυτό σκέφτηκαν οι παίκτες και ήταν λογικό να έρθει αυτή η αντίδραση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.