ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Την πρόκριση στη Λεωφόρο»

Ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις φάσεις που έκανε, προκειμένου να σκοράρει, ωστόσο θα πάρει την πρόκριση απέναντι στη Γκαμπάλα, στη Λεωφόρο, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Λαγός: «Την πρόκριση στη Λεωφόρο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Λαγός:

«Έπρεπε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ, ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν σκοράρεις τις αναγκάζεις να ανοιχτούν και μετά μπορείς να βάλεις περισσότερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για τη ρεβάνς:

«Στη Λεωφόρο δεν υπάρχει κάτι άλλο από την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα πάρουμε την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου:

«Ίσως η ομάδα να μην βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε, ίσως και λόγω του αποκλεισμού από τη Μπριζ, η ψυχολογία μας είναι πεσμένη, όλα αυτά δημιούργησαν αυτή την εικόνα σήμερα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά είχαμε τις φάσεις και αν βάζαμε κάποιο η κάποια γκολ θα τελειώναμε την πρόκριση από σήμερα. Δεν τα καταφέραμε, θα πάρουμε την πρόκριση την άλλη εβδομάδα».

Για τον Παναιτωλικό:

«Είναι μια δύσκολη έδρα, είναι πρωτάθλημα, το θέλουμε και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά, θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα και έχει μια δύσκολη έδρα αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν επηρεάζει το σημερινό ματς, αυτό της Δευτέρας στο Αγρίνιο:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να σκοράρουμε, δεν θα επηρεαστούμε θεωρώ,  τέλειωσε αυτό το ματς σκεφτόμαστε μόνο τον Παναιτωλικό, αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και την άλλη βδομάδα με το καλό θα πάρουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ