ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Τριφύλλι σε… μέγγενη

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε… στην κυριολεξία τα μάτια, όσων παρακολουθήσαν την αναμέτρηση με τη Γκαμπάλα, με το κάκιστο θέαμα στο χορτάρι της «Backcell Arena». Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια… «διαβολοβδομάδα», που θα κρίνει πολλά…

Τριφύλλι σε… μέγγενη

Το φανερό ντεφορμάρισμα των Μπεργκ-Ζέκα και κυρίως του Γιάννη Αναστασίου, έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς το 0-0 με την Νο.336 στο ranking της UEFA, Γκαμπάλα, δεν χωνεύεται.

Ο Γιάννης Αναστασίου δυσκολεύεται να «μαζέψει» ένα… τσούρμο (σαν τέτοιο έμοιαζε το τριφύλλι απόψε ειδικά στο Α΄μέρος), αφού «προδομένος» από την κακή κατάσταση του κορυφαίου του παίκτη Μάρκους Μπεργκ, αλλά και του αρχηγού του, Κάρλος Ζέκα, εμφανίζει μια ομάδα χωρίς κανένα αυτοματισμό, καμία κίνηση χωρίς τη μπάλα και… αντιμετώπιση της Γκαμπάλα σαν να παίζει με ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» απέτυχαν ξανά, σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, παρουσιάζοντας μια τραγική εικόνα και πλέον το ματς στο Αγρίνιο και η ρεβάνς της Λεωφόρου, ενδεχομένως φέρουν… αλλαγές στην ομάδα, η οποία δείχνει να ακροβατεί, μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Χωρίς τον ποιοτικότερο του χαφ (Νίνης) και χωρίς τον Μπεργκ στο βασικό σχήμα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε στην κυριολεξία να αλλάξει δεύτερη μπαλιά στο χορτάρι, στο πρώτο 45λεπτο, με το «τριφύλλι» να μοιάζει σαν να έπαιζε το πρώτο της ματς της σεζόν.

Οι επιλογές του «Ολλανδού» δεν απέδωσαν και ως εκ τούτου (πλην του δοκαριού του Καρέλη στο 16΄) η Γκαμπάλα δεν απειλήθηκε καθόλου, όντας αυτή που έκανε τις δύο-τρεις φάσεις του αγώνα στο πρώτο μέρος.

Ασύνδετος, άχαρος και γενικά κακός, ο Παναθηναϊκός έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος πως δεν έχει βοηθηθεί από τις μεταγραφές του, καθώς Λουντ και Καλτσάς, πλην ορισμένων καλών στιγμών  δεν προσέφεραν, ενώ ο Βέμερ ήταν απλά, απογοητευτικός.

Το «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή δείχνει… μαδημένο και πρέπει να πάρει την ενέργεια που χρειάζεται για να ανθίσει ξανά. Η εβδομάδα που ακολουθεί, αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη συνέχεια.

Αγρίνιο και Λεωφόρος, με Παναιτωλικό και Γκαμπάλα, είναι τα ματς που ενδεχομένως ορίσουν τη… μοίρα πολλών στο «πράσινο» στρατόπεδο. Το τριφύλλι παλεύει να ξεφύγει από τη μέγγενη στην οποία έχει μπει και θα το πράξει μόνο αν κερδίσει πειστικά τα δύο αυτά παιχνίδια, ειδάλλως, μπορεί και να υπάρξει… επανεξέταση πολλών πραγμάτων και προσώπων, εντός της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE