ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«4 για να… βάλουν μυαλό»

Ο Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα προκριθούν στην φάση των ομίλων του Europa League.

«4 για να… βάλουν μυαλό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δημόπουλου στο Sport24 Radio 103,3: 

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα: «Την έστησε καλά την ομάδα ο Αναστασίου και πήγε για την ισοπαλία. Τώρα όμως θέλει προσοχή γιατί το 0-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα αν η Καμπάλα σημειώσει γκολ. Οι Αζέροι αυτό ήθελαν, στο 0-0 να πήγαιναν τον αγώνα, τρεις μέρες να έπαιζαν δεν θα έβαζαν γκολ».

Για τον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων: «Στις προηγούμενες αναμετρήσεις η Γκαμπάλα νίκησε με μισό μηδέν. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα προκριθεί και θα πρέπει να τους βάλει 4 γκολ για να… βάλουν μυαλό».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Αν μπει ο Εσιέν ο Παναθηναϊκός θα είναι δυνατός, το θέμα είναι όμως πότε θα μπει. Ακόμη η ομάδα δεν έχει βρει τον δρόμο της. Κόντρα στην Γκαμπάλα ο Αναστασίου έστησε την ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει αυτός, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι φόβητρο. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι. Ο κόσμος της ομάδας «διψάει» και κάτι πρέπει να κάνει, να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τον τίτλο με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.