ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φαβορί ο Σάντσεθ για Αγρίνιο

Τον Σέρχιο Σάντσεθ σκέφτεται για βασικό ο Γιάννης Αναστασίου στο εναρκτήριο παιχνίδι πρωταθλήματος της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Φαβορί ο Σάντσεθ για Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν, σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Παναιτωλικού και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει αρχίσει να δείχνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, με τον Ισπανό στόπερ να κερδίζει την «μάχη» απέναντι στον Κουτρουμπή για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν για μία τελευταία φορά την Κυριακή στο Κορωπί και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Πίεση για ένα καλό αποτέλεσμα φυσικά και υπάρχει, καθώς ο αποκλεισμός από την Μπριζ και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Γκαμπάλα, έχουν δείξει πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετά σημεία άμεσα, με τις απαιτήσεις αυτή τη σεζόν να είναι υψηλές. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο νέο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα μία νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξει μία ενδεκάδα που θα έχει όλα τα «βαριά χαρτιά» μέσα, κάτι που σημαίνει πως ο Μπεργκ και ο Νίνης θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, ενώ ο Μπούρμπος πιθανότατα θα καλύψει το δεξί άκρο, καθώς ο Βέμερ θα απουσιάσει.

Όπως φαίνεται ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει ένα σχήμα, με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Μπούρμπο, Νάνο, Σάντσεθ και Ταυλαρίδη να αγωνίζονται μπροστά του. Ο Λαγός θα είναι ο καθαρός κόφτης στην μεσαία γραμμή και δίπλα του θα έχει τους Πράνιτς και Ζέκα. Οι Νίνης και Καρέλης θα είναι πίσω από τον Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...