ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με την τριάδα για…το διπλό

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Σωτήρη Νίνη, Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη, στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχοντας ως μόνο στόχο τη νίκη.

Με την τριάδα για...το διπλό

Οι «πράσινοι» θέλουν να αλλάξουν το κλίμα μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να συμβεί ό,τι έγινε στην αντίστοιχη πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος που ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχοντας στο μυαλό του την περσινή γκέλα απέναντι στον Λεβαδειακό, αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τα τρία βασικά του όπλα, δηλαδή τους Σωτήρη Νίνη, Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη. Την ίδια στιγμή στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει και πάλι το δίδυμο Κουτρουμπής-Ταυλαρίδης.

Τέλος, ο τραυματισμός του Βέμερ στη μύτη δημιουργεί ένα κενό στην θέση του δεξιού μπακ. Την θέση αυτή λοιπόν διεκδικούν τόσο ο Νίκος Μαρινάκης όσο και ο Χρήστος Μπούρμπος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...