ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβάδισμα ο Μαρινάκης

Την θέση του Γενς Βέμερ θα καλύψει πιθανότατα ο Νίκος Μαρινάκης, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μιας και ο Γερμανός αποχώρησε με ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη από την αναμέτρηση με τη Γκαμπάλα.

Προβάδισμα ο Μαρινάκης

Πέρα από τον Λουντ και ο Γενς Βέμερ γύρισε στην Αθήνα με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής  δέχτηκε μία αγκωνιά από αντίπαλο στο πρόσωπο, προκαλώντας του ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, παρ’ όλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται.

Πλέον θεωρείται απίθανο να μπορέσει  να είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Νίκο Μαρινάκη να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Χρήστο Μπούρμπο για να καλύψει την θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.