ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλαγές και Μπούρμπος

Τον Χρήστο Μπούρμπο χρησιμοποίησε στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα ο Γιάννης Αναστασίου, ως αντικαταστατή του Γενς Βέμερ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να κάνει ο Έλληνας προπονητής.

Αλλαγές και Μπούρμπος

Όπως είναι γνωστό ο Γενς Βέμερ ταλαιπωρείται από ένα ρωγμώδες κάταγμα στην μύτη, γεγονός που πιθανότατα θα του στερήσει την συμμετοχή από την αναμέτρηση της Δευτέρας στο Αγρίνιο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν αν μέχρι την Δευτέρα η ειδική μάσκα θα είναι έτοιμη. Ακόμα όμως και να είναι ο Γιάννης Αναστασίου δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει.

Γι’ αυτό και χθες δοκίμασε τον Χρήστο Μπούρμπο στο οικογενειακό δίτερμα, ποντάροντας στην εμπειρία του, σε σχέση με τον Νίκο Μαρινάκη, που βρέθηκε στην αποστολή του ματς με την Καμπάλα. Ταυτόχρονα, όπως έχει πει και ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου, η ομάδα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση στο Μπακού. Αυτό φυσικά θα γίνει στα πλαίσια το rotation μιας και ο Παναθηναϊκός  πρέπει να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα γίνεται στα 4 παιχνίδια μέσα σε 10 μέρες.

Οι Μάρκους Μπεργκ και Σωτήρης Νίνης επιστρέφουν σίγουρα στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Τάσος Λαγός, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ταυτόχρονα, θέση διεκδικεί ο Ατζαγκούν ενώ οι Νάνο, Ταυλαρίδης και Ζέκα θα βρίσκονται σίγουρα στο αρχικό σχήμα. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν στις 2:30 όπου θα ανακοινωθεί η 20μελης αποστολή για το Αγρίνιο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.