ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Εσιέν στο Αγρίνιο!

Με τον Μάικλ Εσιέν να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, θα πάει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, για την πρεμιέρα της Super League, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Με Εσιέν στο Αγρίνιο!

Ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού, προπονείται εδώ και μέρες κανονικά με την ομάδα και ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή του «τριφυλλιού», για το ματς με τον Παναιτωλικό, αύριο (24/8), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτός του Λουντ, ο οποίος απουσιάζει λόγω του προβλήματος στον θώρακα, από το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα, αλλά και των Βέμερ (έκανε θεραπεία) Κλωναρίδη και Κότσαρη, οι προπονήθηκαν ατομικά, ο Αναστασίου θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Πριν λίγο οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιτωλικό, με το πρόγραμμα να περιελάμβανε, ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος της προπόνησης, αποτελείται από τους εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν και Καλτσάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...