ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Απαγορεύεται να «γκελάρει» η ομάδα του Βαγγέλη… (video)

Η Super League άρχισε με τα… γνωστά. Τα ίδια ερυθρόλευκα «σκηνικά», με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη επί του Πανιωνίου, ανοίγοντας το σκορ με χέρι του Φορτούνη! Γράφει ο «Ψυχίατρος»!

Απαγορεύεται να «γκελάρει» η ομάδα του Βαγγέλη… (video)

Θα μας πείτε γραφικούς, θα μας πείτε υπερβολικούς, θα ακούμε το κλασσικό «μην ασχολείστε με τη διαιτησία». Η πραγματικότητά, όμως, είναι ότι ο πολυδιαφημισμένος Ολυμπιακός, του πανάκριβου μπάτζετ, των μεταγραφών, του προέδρου που έχει… δικαστικές εκκρεμότητες για πολλά, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να «γκελάρει». Κι αυτό φάνηκε με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι με μια άθλια εμφάνιση πήραν τη νίκη. Πως άνοιξαν το σκορ; Μα με γκολ στο οποίο υπάρχει καθαρό χέρι του Φορτούνη… Κι επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, δείτε εδώ το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ