ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ηρθε η ώρα…

Μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ και την ισοπαλία με την Γκαμπάλα, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό (21:30, NS1, panathinaikos24.gr).

Ηρθε η ώρα…

Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να αρχίσουν με τρίποντο, σε μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις με μεγαλύτερους στόχους και με τον πήχη να έχει ανέβει. Αλλωστε, ο στόχος είναι η διεκδίκηση του τίτλου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει τέτοιες έδρες να… σβήνονται από τη λίστα με επιτυχία, ενώ όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η αρχή. Το ξέρουν, φυσικά, πολύ καλά και οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.

Ο «Ολλανδός» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με ένα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς (ή τον Ατζαγκούν) και τον Νίνη σε οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Εσιέν, Χουχούμης, Μαρινάκης, Καλτσάς και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουντ, Βέμερ, ανέτοιμος Κλωναρίδης και ο Δώνης, ενώ αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τριανταφυλλόπουλος που τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία επειδή πριν από μερικές είχε παραβιάσει το ωράριο και είχε ξενυχτίσει με τον Αναγνωστόπουλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.