ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό μένει εκτός ο Τριανταφυλλόπουλος

Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, εξαιτίας τις σιωπηρής τιμωρίας από τον Γιάννη Αναστασίου.

Γι' αυτό μένει εκτός ο Τριανταφυλλόπουλος

Ο νεαρός αμυντικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός αποστολής και αυτό είναι ένα είδος τιμωρίας από τον Γιάννη Αναστασίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο «Τριάντα» πληρώνει την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά και είναι στο χέρι του να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.