ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου Αλεξάντερ Σιμεόνοφ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος ακραίος τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση και την άφιξη στη χώρα μας του Βούλγαρου ακραίου, Αλεξάνταρ Σιμεούνοφ (ημ. γεν. 06/01/1986).

Ο ύψους 1.96 νεοαποκτηθείς άσος, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ποσoλγίνιτσα, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού (paovolleyball.gr) ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ένα καλό κι ανταγωνιστικό σύνολο που θα κερδίζει τους αντιπάλους».

 Ο Άλεξ –όπως συστήνεται για ευκολία-ο ίδιος- είναι μέλος της Εθνικής Βουλγαρίας από το 2008 ενώ αναφερόμενος στο πόσο σημαντικό ρόλο είναι για τον ίδιο να αγωνίζεται σε γεμάτες εξέδρες όπως αυτές του κλειστού της Κυψέλης, ανέφερε: «Έχω δει την ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Είναι πάντα καλύτερο να αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλευρό μας σε γεμάτο γήπεδο. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ  σε αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον 29χρονο άσο υποδέχτηκε στα γραφεία του συλλόγου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς ενώ αναμένεται να δώσει το «παρών» και στην πρώτη συγκέντρωση του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2015 POSOJILNICA AICH-DOB / Austria

Austrian Vicechampion Superleague A1

CEV Champions League

2014 – 2015 LEVSKI SICONCO SOFIA / Bulgaria

Superleague A1 – Vicechampion

Cup Winner – 1.place

2013 – 2014 BAZARGANI VAHAHERI / Iran

Iranian Superleague A1

2012 – 2013 SHAKHAR SOLIGORSK / Belarus

Russian Superleague A1

Belarusian Vicechampion A1

2011 – 2012 V.C. SAIPA / Iran

Iranian Vicechampion

2010 – 2011 YAROSLAVL YAROSLAVICH / Russia

Russian Superleague A1»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...