ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους»

Νικητής σαν παίκτης, νικητής και σαν προπονητής… θέλει να είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Παίζω για να κερδίζω».

Τζόρτζεβιτς: «Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους»

Ο νέος προπονητής των «πράσινων», βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του, πραγματοποιώντας ταξίδι αστραπή, μίλησε στα ΜΜΕ, δείχνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο, πως ήρθε για να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστια ιστορία σαν κλαμπ αυτός ο σύλλογος. Ξέρω που ήρθα, έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, σημασία έχει η ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, αποφασίσαμε το ρόστερ. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη. Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση, για τώρα. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, να τους εξελίξουμε και να τους κάνουμε καλύτερους, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο απόλυτος καθρέφτης και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...