ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Θα πεθάνω στο γήπεδο…»

Όρκο… «θανάτου» μέσα στο παρκέ, έδωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, στις πρώτες του δηλώσεις, με την «πράσινη» φανέλα.

Πάβλοβιτς: «Θα πεθάνω στο γήπεδο…»

Ο σέρβος γκαρντ, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και στον εαυτό του, υποσχόμενος σκληρή δουλειά και προσπάθεια να φτάσει το «τριφύλλι» στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Όσα είπε ο Σάσα Πάβλοβιτς στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού:

Τι σε έφερε στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υποθέτω…

«Όχι μόνο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και είμαι ευγνώμων που ήρθα να παίξω εδώ. Είναι ο Τζόρτζεβιτς αρχικά, είναι και οι φίλαθλοι και φυσικά η θέληση για νίκη. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα που θα κερδίσει πολλά παιχνίδια και νομίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η παρουσία των Τζόρτζεβιτς, Ραντούλιτσα και Κούζμιτς, θα σε βοηθήσει στην προσαρμογή σου εδώ;

«Είμαι εδώ μόλις τρεις μέρες και μόλις γνώρισα τα παιδιά. Όλα είναι τέλεια, νιώθω σαν το σπίτι μου ήδη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με ποιον τρόπο θα βοηθήσεις τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο;

«Θα παίζω όσο καλύτερα μπορώ αμυντικά και επιθετικά και θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Και φυσικά ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο Φάιναλ Φορ;

«Γνωρίζω ότι περιμένουν πολλά οι φίλαθλοί μας, ο Παναθηναϊκός πάντα βρίσκεται ψηλά, ελπίζω να το πετύχουμε αυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά, πιστεύω ότι μπορούμε και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

«Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, τους υπόσχομαι ότι θα πεθάνω στο γήπεδο. Ξέρω πως οι οπαδοί μας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και πέρυσι έπαιζε για τρομερούς οπαδούς, ξέρω πως είναι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...