ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση…»

Αυτοπεποίθηση είναι αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και οι νίκες θα έρχονται, τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο και τη νίκη των «πράσινων» με δικό του τέρμα. Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός.

Μπεργκ: «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση…»

Ο Σουηδός άσος στάθηκε στο ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της NOVA:

«Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, πιέσαμε πιο ψηλά, έχασα εγώ μια ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια σκοράραμε και ανέβηκε η ψυχολογία μας και τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική».

Για τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: 

«Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να παίζουμε πάντα καλά, αλλά πρέπει να παίζουμε έξυπνα και σιγά-σιγά με τις νίκες θα κερδίσουμε και στην ψυχολογία».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...