ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι έντεκα της πρεμιέρας

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν είναι στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Αγρινιού, ενώ ο Μίκαελ Εσιέν έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός.

Οι έντεκα της πρεμιέρας

Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν δυνατά στην νέα αγωνιστική περίοδο και να ξεκινήσουν με νίκη, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει μία δυνατή ενδεκάδα που δεν κρύβει εκπλήξεις, ενώ τελικά αποφάσισε να αφήσει εκτός 18αδας τον Μίκαελ Εσιέν.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Νίνης και Πράνιτς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον πάγκο για το «τριφύλλι»: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Σάντσεθ, Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...