ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποδέκτες ύβρεων δημοσιογράφοι στο Αγρίνιο

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον αγώνα στο Αγρίνιο, έγιναν αποδέκτες χυδαιότατων ύβρεων από μερίδα του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο. Κάλλιστα θα μπορούσαν να πάρουν χειρότερη τροπή τα πράγματα. Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός.

Αποδέκτες ύβρεων δημοσιογράφοι στο Αγρίνιο

Οι θέσεις των δημοσιογράφων από την κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού, απέχουν μια… ανάσα, με αποτέλεσμα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, οι δημοσιογράφοι, που ήταν απεσταλμένοι από την Αθήνα, να δέχονται χυδαίες ύβρεις, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να μπουν και μέσα, καθώς η απόσταση που χωρίζει τα δημοσιογραφικά, από τις θέσεις που κάθονται οι φίλαθλοι, είναι λίγα χιλιοστά…

Ευτυχώς… οι «φίλαθλοι» αυτοί έμειναν μόνο στις βρισιές και δεν προχώρησαν σε κάτι παραπάνω, διότι θα είχαμε ευτράπελα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.