ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» ο Γαβαλάς

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ενίσχυση του τμήματος πόλο με τον Νίκο Γαβαλά.

Στα «πράσινα» ο Γαβαλάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του Χιώτη υδατοσφαιριστή, Γιάννη Γαβαλά (ημ. γεν. 27/4/1983, υψ. 1.84).

Ο Έλληνας αμυντικός, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Ν.Ο Χίου και αγωνιζόταν και στη θέσης του φουνταριστού, θα φοράει το «πράσινο» σκουφάκι τη νέα σεζόν 2015-16. Ο έμπειρος πολίστας στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (panathinaikos1908.gr) ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό σε ένα ιστορικό σωματείο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά και να την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει».

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς πολίστας και γιατρός –η επαγγελματική του ιδιότητα- πρόσθεσε: «Με σκληρή δουλειά και προπόνηση εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να δώσουμε ώθηση στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στο πόλο και να γραφτούν στις ακαδημίες του Συλλόγου γιατί οι ακαδημίες είναι το “αύριο”».

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.