Ποδόσφαιρο

Στοχευμένες οι βαθιές μπαλιές του

Ίδιος ο «Σίφο» ο Σάντσεθ που βάσει εικόνων αναμένεται να προσφέρει περισσότερα από τον Κροάτη.

Εξαιρετικές οι βαθιές μπαλιές του Σέρχιο Σάντσεθ στο β΄ ημίχρονο που μόνο στα τυφλά δεν γινόταν αφού δημιουργούσαν «τρικυμία» στα μετόπισθεν των Αγρινιωτών με τους σβέλτους Καρέλη, Καλτσά και τους μπαλαδόρους Μπεργκ, Πέτριτς ν’ αγχώνουν τους στόπερ!

Στο 83΄ ο πρώην άσος της Μάλαγα δημιούργησε το νικητήριο τέρμα, στο 87΄ έβαλε λίγο περισσότερη δύναμη απ΄ όσο χρειαζόταν κι ο Ντάνιελ Πράνιτς για εκατοστά δεν πρόλαβε να κοντρολάρει και να βγει τετ-α-τετ.

Το στυλ παιχνιδιού του θυμίζει τον Γκόρντον Σίντενφελντ, άλλωστε στους πρώτους μήνες της προπέρσινης σεζόν τόσο ο Κροάτης όσο κι ο Κουτρουμπής είχαν εντολές να συμμετέχουν στο επιθετικό παιχνίδι ανεβαίνοντας αρκετές φορές πάνω από τη σέντρα. Όπως ο «Σίφο» έτσι κι ο Ισπανός δεν είναι στόπερ που επιζητά επαφές με τον αντίπαλο, αντιθέτως του αρέσει να παίζει περισσότερο δίπλα σε «τραχύ» σέντερ μπακ, βλέπουμε ως τώρα ότι στα τζαρτζαρίσματα νιώθει άβολα.

Χθες ο 38χρονος Καμαρά σε μια φάση ρουτίνας στην πλάγια γραμμή τον «ανάγκασε» να προτάξει το χέρι του κι ακολούθως να παραχωρήσει κόρνερ. Με την Μπριζ ο ρέφερι «είδε» φάουλ του Ντιαμπί σε μια διεκδίκηση του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο νεαρός επιθετικός κλέβει έξυπνα τη μπάλα σε θέση έξω δεξιά, πετώντας τον ένα μέτρο μακριά από την διεκδίκηση της. Ο 29χρονος έχει ποιότητα, με το που «δέσει» με τον Ταυλαρίδη σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην «ταπεινή» Σούπερ Λιγκ.

Exit mobile version