ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δέκα φορές προτιμότερος στον άξονα

Το κακό του timing στις αμυντικές επαφές δεν βοηθά τον Γιώργο Κουτρουμπή να παίζει στόπερ.

Δέκα φορές προτιμότερος στον άξονα

Πολύ καλός σε ρόλο αμυντικού χαφ ήταν στο β΄ ημίχρονο ο Γιώργος Κουτρουμπής που ώρες-ώρες μας φέρνει στο νου τον Κώστα Μαυρίδη.

Ο παλαίμαχος αμυντικός παρότι ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκός ως στράικερ, «γύρισε» λίμπερο κι άφησε εποχή με το επιβλητικό, στιλάτο του παιχνίδι, ταιριάζοντας ιδανικά με τον Βέλιμιρ Ζάετς, αμφότεροι έπαιζαν με το κεφάλι πάντα ψηλά!

Ο τέως άσος της ΑΕΚ δείχνει ότι του ταιριάζει περισσότερο να παίζει εκτός περιοχής, η καλή του επαφή με τη μπάλα τον βοηθά. Ως στόπερ δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά, καταρχάς «παίζει» πολύ με τα χέρια (κάτι λίαν επικίνδυνο, χθες βάλθηκε να μιμηθεί τον Τριανταφυλλόπουλο στο Βέλγιο παραχωρώντας φάουλ σε επικίνδυνες θέσεις), το timing του στις κεφαλιές δεν το λες ιδανικό, ενώ το ψηλό κέντρο βάρους του δεν είναι αβαντάζ απέναντι σε τεχνίτες/γοργοπόδαρους στράικερ. Εδώ χθες τον ταλαιπώρησε ο Μάρκο Μαρκόφσκι που με μπόι 1.90 μόνο ελαφρύ σκαρί δεν τον αποκαλείς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...