ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτέλεση με… κλειστά μάτια!

Φοβερή περίπτωση ο Νίκος Καρέλης που ναι μεν σκοράρει αλλά αποκτά… ειδίκευση στα χαμένα τετ-α-τετ.

Εκτέλεση με… κλειστά μάτια!

Άπαξ και τα χρόνια της υπομονής (μέχρι ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει ομάδα μετά την διάλυση της πολυμετοχικότητας) πέρασαν και το κλαμπ έπειτα από δύο έτη στρέφεται στα γνωστά του στάνταρ (πρωταθλητισμός, αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία), είναι εύλογο πως η κριτική θα είναι αυστηρότερη.

Αρκετοί π.χ υποστηρίζουν στα social media πως αν μετά το παιχνίδι με τους Αζέρους είναι σε ισχύ η πρόταση της Γκενκ για το Νίκο Καρέλη, ο Κρητικός πρέπει να σταλεί στο Βέλγιο με… κορδέλα! Ο παίκτης έχει δύναμη, ταχύτητα, «σκίζεται» στην άμυνα (κάτι που δεν ισχύει π.χ για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που είναι πολύ πιο ταλαντούχος) αλλά αυτή η τάση του κάθε φορά που βγαίνει τετ-α-τετ να δείχνει ότι… κλείνει τα μάτια πριν εκτελέσει (ΑΝ δεν προσπαθήσει προηγουμένως να μπει με την μπάλα στα δίχτυα και τον κοντράρουν οι μπακ) δεν γίνεται  να περάσει απαρατήρητη!

Το χειρότερο είναι πως αν στο Αγρίνιο δεν ερχόταν τα «διπλό», θα «σταυρωνόταν» ο προπονητής που η κάμερα τον έπιανε να φυσά και να ξεφυσά κάθε φορά που οι επιθετικοί του αδυνατούσαν να σκοράρουν από ένα μέτρο! Μέχρι κι ο ψύχραιμος Αναστασίου ξέσπασε στο 65 ζητώντας απ’ τον Καρέλη (που ακόμα και στη φάση της ισοφάρισης έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα ασχέτως αν αυτός δεν τοποθέτησε σωστά τα χέρια του) καλύτερες αντιδράσεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Ολλανδός» δεν άντεξε στη φάση του 79΄ όταν ο διεθνής φορ προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση (ενώ περίμεναν πάσα ολομόναχοι Πέτριτς-Πράνιτς) και τον άλλαξε με τον Καλτσά, τέσσερα λεπτά αργότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.