ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλάνθαστος στην επανάληψη ο Ταυλαρίδης

«Έχασε» τον Καπέλ στο 41΄ και στο 44΄, πήρε κάρτα νωρίς, αλλά ο έμπειρος μπακ δεν «μάσησε» και στην επανάληψη αρίστευσε.

Αλάνθαστος στην επανάληψη ο Ταυλαρίδης

Πήρε τα πάνω του ο Στάθης Ταυλαρίδης στο β΄ ημίχρονο κι ήταν αρχοντικός στον τομέα ευθύνης του χωρίς να χάσει ούτε κεφαλιά. Τον «φοβόμασταν» τον έμπειρο αμυντικό αφού είχε υποπέσει σε πέναλτι (σε μια φάση που αμφιβάλλουμε ζωηρά αν δινόταν υπέρ του ΠΑΟ έτσι και παιζόταν στην απέναντι περιοχή) κι είχε παρατηρηθεί νωρίς με κάρτα, κάτι που τον ανάγκαζε να ελέγξει την φοβερή ορμή που τον χαρακτηρίζει σε κάθε ματς.

Ο 35χρονος στόπερ ήταν ηγετικός (είχε και τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει στο 7΄, στο 35΄ και στο 38΄), ξεπληρώνοντας το λάθος της μη παρακολούθησης του Καπέλ στη φάση του 1-0, φάση για την οποία ωρυόταν έξαλλος (όπως δείχνει το ριπλέι) ο Χρήστος Μπούρμπος.

Μιας κι αναφερθήκαμε στον Ηπειρώτη αμυντικό είναι απίστευτο πως εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του αφού δεν έχει πραγματοποιήσει  ΜΙΑ θετική ενέργεια να θυμόμαστε στα 25 (!) παιχνίδια που έχει παίξει βασικός από πέρσι. Χθες πάντως αν η ομάδα είχε στήριγμα κι απ’ τη δεξιά της πτέρυγα μάλλον θα κέρδιζε με πολύ λιγότερο άγχος λαμβάνοντας υπόψη τα όργια που έκανε ο Νάνο αριστερά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.