ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μια καλή ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός τα… χρειάστηκε, για να φύγει με το «διπλό» από το Αγρίνιο, αλλά όπως είπε και ο Γιάννης Αναστασίου, η ανατροπή που έκανε η ομάδα του, έδειξε ότι έχει ωριμάσει πλέον αρκετά. Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός.

Αναστασίου: «Μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μια καλή ομάδα»

Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ήθελε περισσότερο το ματς, ενώ αναφέρθηκε στον Σάντσεθ, τον Εσιέν και τον Αμπεντ. Σκόπιμα παρέταξε περσινούς παίκτες, καθώς ήθελε να πάρουν μια γεύση από Σούπερ Λιγκ, οι νεοφερμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι. Ανέκαθεν το Αγρίνιο είναι μια δύσκολη έδρα, ο Παναιτωλικός φέτος προσπάθησε να αλλάξει τη φιλοσοφία του, με νέο προπονητή. Το σημαντικό είχα πει πως θα ήταν να παρουσιαστούμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Σαν παιχνίδι, στη συνολική του εικόνα ήμασταν καλύτεροι, το θέλαμε το ματς πιο πολύ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Σήμερα κάναμε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή, απέναντι σε μια καλή έδρα και μια δύσκολη ομάδα».

Για το αν λείπουν παίκτες από τη μεσαία γραμμή και ένα σχόλιο για την επίθεση:

«Θέλουμε σαν ομάδα να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση, και ο Μπεργκ και ο Καρέλης είναι πολύ ποιοτικοί και οι δύο, τραβάνε το κουπί στην επίθεση, έχουμε παίκτες από πίσω, σήμερα έτυχε να τα βάλουν αυτοί, το σημαντικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες, σίγουρα χρειάζεται χρόνος, το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις και σκοράρουμε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμπέντ είναι πιο έτοιμος, λογικά την Κυριακή θα είναι στην αποστολή και ο Εσιέν. Σημασία έχει να μας κάνουν καλύτερους και όχι μόνο αυτοί οι παίκτες και τα άλλα παιδιά, αυτή η ομάδα τους έχει ανάγκη όλους, 20 παίκτες έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Φαίνεται από το βάθος που έχει η ομάδα, όλοι είναι χρήσιμοι και σημαντικοί. Χάσαμε τον Λουντ και τον Βέμερ, αλλά κερδίζουμε άλλους παίκτες και συνεχίζουμε».

Για τη κακή συγκυρία πως στην πρεμιέρα στηριχτήκατε σε περσινούς παίκτες:

«Ήταν μια σκόπιμη επιλογή γιατί τα παιδιά ήξεραν που αγωνίζονται, θα ήταν σημαντικό για τις μεταγραφές να δουν τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ είναι πολύ διαφορετικά από εκεί που αγωνίζονταν μέχρι τώρα».

Για το αν έχει κάποιο μυστικό για να κερδίζει στο Αγρίνιο:

«Είναι η τρίτη μας επίσκεψη, την πρώτη χρονιά ήταν ακριβώς μετά από διακοπή και δεν ήμασταν καλοί, αλλά ο Παναιτωλικός τότε ήταν πιο συμπαγής αμυντικά. Τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθεί να παίξει επιθετικά και εμάς μας βοηθάει πολύ να παίζουμε σε καλό και ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν και σήμερα θέμα και λεπτομερειών».

Για τον Σάντσεθ:

«Ήρθε σε δύσκολη περίοδο για την ομάδα, δεν ήταν έτοιμος, είχε μια κακή στιγμή, δουλεύει, προσπαθεί, το σημαντικό είναι ότι παίρνει παιχνίδια, είδε και την ατμόσφαιρα σε ελληνικό ματς. Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα, δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα. Η ανατροπή δείχνει πόσο πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας, ωριμάζει αυτή η ομάδα κάνει βήματα, έχουμε πολλά περιθώρια όμως βελτίωσης και το σημαντικό είναι ότι και οι νέοι ηλικιακά παίκτες να παίρνουν εμπειρίες και να μαθαίνουν απ’ τα λάθη τους. Για εμάς ο στόχος είναι να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι, δεν θέλουμε να επαναπαυόμαστε και με ένα καλό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...