ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Το σημαντικό είναι η νίκη σε κάθε ματς, σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος τόνισε πως στην ομάδα δουλεύον συνεχώς στις αδυναμίες που έχουν, προκειμένου να βελτιωθούν. Αποστολή στο Αγρίνιο: Πάνος Καραουλάνης, Μάριος Μανιός.

Μπούρμπος: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος:

«Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Η ομάδα έδειξε βελτίωση ειδικά στο Β΄ μέρος και παρόλο που υπήρχε πίεση, κατάφερε την ανατροπή.

Προσπαθούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας στην άμυνα, όπου από μία φάση δεχόμαστε γκολ και αντίστοιχα που χάνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τους περισσότερους βαθμούς και να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μένα προσωπικά το γεγονός πως υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα (Βέμερ), είναι καλό. Από κει και πέρα όλοι δουλεύουμε και το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.