ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Εικόνες από το παρελθόν και το μέλλον…

Ένα ευχάριστο συναίσθημα και ένα νοσταλγικό χαμόγελο, ζωγραφιζόταν στα πρόσωπα όσων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού.

Εικόνες από το παρελθόν και το μέλλον…

Η επιβλητική μορφή του «γκριζομάλλη» πλέον αρχηγού, το πλατύ χαμόγελο του Καλάθη, αλλά και οι πλάκες των παλιών με τον Σάνι Μπετσίροβιτς, σε έβαζε σε μια μηχανή του χρόνου, πηγαίνοντας σε πίσω σε εποχές, που όσοι είχαν την τύχη να ζήσουν από κοντά, θα τις θυμούνται μια ζωή.

Όχι, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί τη σεζόν που έρχεται. Αν κάποιος το γνώριζε άλλωστε, θα ήταν αν μη τι άλλο… πλούσιος! Η θετική αύρα που διοχετεύτηκε στο ΟΑΚΑ προχθες, με την παρουσία πάνω απ’ όλα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και των Διαμαντίδη, Καλάθη, Μπετσίροβιτς και Φώτση, σε κάνει να πιστεύεις, πως κάτι καλό θα γίνει εκεί.

Οι αγκαλιές και οι πλάκες του αρχηγού με τον Σάνι-μάλιστα την ώρα που ο Μπετσίροβιτς, κατευθυνόταν προς τους δημοσιογράφους, προκειμένου να κάνει δηλώσεις, ο Μήτσος χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη, του έλεγε γελώντας, «άντε πήγαινε να μιλήσεις Σάνι», προκαλώντας γέλια μεταξύ των δύο παλιόφιλων-, οι πλάκες των παλιών με τον Καλάθη και η εν γένει παρουσία του ομογενή γκαρντ, σου έδινε την εντύπωση ότι μια καλή παρέα με πολύ ταλέντο, ετοιμάζεται να δώσει ότι καλύτερο μπορεί, στο υψηλότερο επίπεδο.

Το-eye of the tiger-βλέμμα του Τζόρτζεβιτς βγαίνοντας από τα αποδυτήρια οι δηλώσεις του, η ατάκα του άμεσου συνεργάτη του, Μπιέντοφ, «Θα παίζουμε σκληρά, δεν θα παίζουμε για πλάκα», το μήνυμα του «Σάνι-μποι», για μεταλαμπάδευση του πνεύματος του νικητή σε όλους τους παίκτες, ακόμα-ακόμα η ατάκα του Πάβλοβιτς, «Θα πεθάνω μέσα στο γήπεδο», σου δίνουν την εντύπωση, πως με αυτή την ομάδα, δεν θα έχεις εύκολο έργο.

Προφανώς όλα θα φανούν στο παρκέ. Και μπορεί ορισμένοι να θεωρούν πως υπάρχει μια υπέρμετρη αισιοδοξία. Δεν είναι όμως έτσι. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν είναι πειραματική σεζόν. Δεν χτίζει για το μέλλον ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να μπορέσει να διακριθεί σε βάθος χρόνου.

Τουναντίον. Θέλει να τα κάνει και τα δύο μαζί. Επιτυχίες και τίτλοι, παράλληλα με την ανάδειξη/βελτίωση των ταλέντων που διαθέτει ο «εξάστερος». Ξεκάθαρα πράγματα. Οι στόχοι είναι ψηλά, γιατί εκεί πρέπει να τοποθετούνται για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Καμία «έκπτωση» σε τίποτα. Μάχη για όλα.

Άσχετα το πώς θα τελειώσει η χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό- άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητάμε τέτοια πράγματα-ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα παλεύει σε κάθε ματς σαν να είναι τελικός, μεθοδευμένα και στοχευμένα. Και αίμα να φτύσεις, σίγουρος πως θα τον κερδίσεις δεν θα είσαι. Αυτό είναι το μήνυμα και είναι πολύ ενθαρρυντικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE