ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως νίκη ψυχολογίας αυτή επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ζέκα: «Νίκη ψυχολογίας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα:

Ήταν αυτό το ξεκίνημα που επιθυμούσατε;

«Φυσικά, θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη και είναι πολύ καλό που τα καταφέραμε. Σίγουρα η εμφάνισή μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά μερικές φορές δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις και την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Οπότε κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Θα σας βοηθήσει αυτή η νίκη για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν;

«Σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ καλύτερη μετά από μια τέτοια νίκη. Το ψάχναμε και το θέλαμε πολύ ένα τέτοιο παιχνίδι για να ανέβουμε ψυχολογικά, αλλά και να ηρεμήσουμε ως ομάδα. Μας βοηθάει πολύ γιατί νομίζω ότι ήταν μια τεράστια νίκη».

Τι πήγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέρατε να γυρίσετε το ματς;

«Κάναμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν γκολ. Αυτό ηταν το πιο σημαντικό. Και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να δημιουργήσουμε καλές φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Αντίθετα, τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έκανε τη διαφορά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη σε μια δύσκολη έδρα θεωρείς ότι είναι και ένα μήνυμα για τις πιθανότητες που έχετε φέτος για τίτλο;

«Πάντα είναι μια δύσκολη έδρα εδώ για όλες τις ομάδες, αλλά όχι δεν θεωρώ πως ήταν ένα μήνυμα για κανέναν. Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε παρότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς».

Και τώρα με την Καμπάλα τι να περιμένουμε;

«Τη νίκη. Μόνο αυτή μας κάνει και για αυτή θα δώσουμε μάχη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.