ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως νίκη ψυχολογίας αυτή επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ζέκα: «Νίκη ψυχολογίας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα:

Ήταν αυτό το ξεκίνημα που επιθυμούσατε;

«Φυσικά, θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη και είναι πολύ καλό που τα καταφέραμε. Σίγουρα η εμφάνισή μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά μερικές φορές δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις και την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Οπότε κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Θα σας βοηθήσει αυτή η νίκη για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν;

«Σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ καλύτερη μετά από μια τέτοια νίκη. Το ψάχναμε και το θέλαμε πολύ ένα τέτοιο παιχνίδι για να ανέβουμε ψυχολογικά, αλλά και να ηρεμήσουμε ως ομάδα. Μας βοηθάει πολύ γιατί νομίζω ότι ήταν μια τεράστια νίκη».

Τι πήγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέρατε να γυρίσετε το ματς;

«Κάναμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν γκολ. Αυτό ηταν το πιο σημαντικό. Και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να δημιουργήσουμε καλές φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Αντίθετα, τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έκανε τη διαφορά».

Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου…
Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου… 34.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη σε μια δύσκολη έδρα θεωρείς ότι είναι και ένα μήνυμα για τις πιθανότητες που έχετε φέτος για τίτλο;

«Πάντα είναι μια δύσκολη έδρα εδώ για όλες τις ομάδες, αλλά όχι δεν θεωρώ πως ήταν ένα μήνυμα για κανέναν. Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε παρότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς».

Και τώρα με την Καμπάλα τι να περιμένουμε;

«Τη νίκη. Μόνο αυτή μας κάνει και για αυτή θα δώσουμε μάχη»

loading...