ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Συγκέντρωση και πρόκριση»

Αν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος, τότε θα πάρει και την πρόκριση απέναντι στην Γκαμπάλα, σύμφωνα με τον Στέφανο Κοτσόλη.

Κοτσόλης: «Συγκέντρωση και πρόκριση»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα και στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» για να πάρουν την πρόκριση.

Η δήλωση του:

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα καθορίσει την συνέχεια μας. Σε όλα τα παιχνίδια τα πάντα κρίνονται από την δική μας απόδοση. Πρέπει να σεβαστούμε την Γκαμπάλα, φυσικά δεν είναι καμία παραδοσιακή δύναμη στο ευρωπαϊκό, να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...