ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Λεωφόρο ο Μινχ

Στην Λεωφόρο επιστρέφει ο Μάρκους Μινχ, για να δει από κοντά την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα.

Στην Λεωφόρο ο Μινχ

Ο Γερμανός πρώην άσος των «πρασίνων» βρίσκεται για διακοπές στην χώρα μας και σκοπεύει αύριο να είναι στην Λεωφόρο, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα.

Ο Μινχ αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού την διετία 2003-2005, κατακτώντας με το «τριφύλλι» το νταμπλ του 2004, ενώ στην πρώτη του χρονιά ψηφίστηκε και ως κορυφαίος ξένος του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους, από τους οποίους άλλωστε αποθεώθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο ίσως να έχει την ευκαιρία να ξανακούσει το όνομα του από την πράσινη κερκίδα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...