ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά την Γκαμπάλα έρχεται η πρόταση

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει πως η Γκενκ θα καταθέσει νέα πρόταση για τον Νίκο Καρέλη, μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα.

Μετά την Γκαμπάλα έρχεται η πρόταση

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws», η Γκενκ ετοιμάζει νέα προσφορά προς τον Παναθηναϊκό για τον διεθνή επιθετικό που θα ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ, παρά την χθεσινή διάψευση από πλευράς «πρασίνων».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, οι Βέλγοι αναφέρουν την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Άντερλεχτ, αλλά και ιταλικών ομάδων για τον άσο του «τριφυλλιού», που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και η τιμή του στην αγορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.