ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκρίγκορτσουκ: «Όλοι έτοιμοι για το ματς»

Σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκρίγκορτσουκ.

Γκρίγκορτσουκ: «Όλοι έτοιμοι για το ματς»

Ο τεχνικός των Αζέρων στην συνέντευξη Τύπου, σχολίασε τις διαφορές των δύο αγώνων και αποκάλυψε πως θα παραταχθεί με τα ίδια πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκρίγκορτσουκ:

«Χωρίς τύχη σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται. Όλη η προετοιμασία μας έγινε κανονικά και θα παίξουμε με την ίδια σύνθεση. Ξέρετε ποιοι θα απουσιάσουν σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι είναι έτοιμοι για αυτό το ματς. Ο κάθε παίκτης στο αυριανό αγώνα πρέπει να παίζει σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν αμφιβάλλω πως αύριο θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου. Ο αυριανός αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο. Το γκαζόν θα είναι διαφορετικό (σ.σ χάλι στο Μπακού, χαλί στην Λεωφόρο).

Στο Μπακού και οι δύο ομάδες είχαν προσαρμόσει το παιχνίδι τους στον κακό αγωνιστικό χώρο. Αύριο αυτοί που παίζουν σύνθετο ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να παίξουν με το δικό τους στυλ. Όποιος το κάνει καλύτερα, αυτός και θα νικήσει».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο: «Εγώ το φαντάζομαι πως θα είναι εδώ αύριο. Θεωρώ ότι για μια ομάδα από επαγγελματίες παίκτες που έχουν περάσει πολλά στην καριέρα τους σε καμία περίπτωση δεν θα μας φοβίσει, τίποτα δεν θα ενοχλήσει από αυτό το κλίμα. Μας λείπουν βέβαια οι δικοί μας οπαδοί που πάντα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια στα προκριματικά».

Για τον χλοοτάπητα της Λεωφόρου και το αν σκοπεύει να αλλάξει τακτική: «Για τον αγωνιστικό χώρο τα είπαμε. Θα είναι πλεονέκτημα και για τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες στο Μπακού προσάρμοσαν το παιχνίδι τους λόγω του αγωνιστικού χώρου. Δεν έπαιξαν με το δικό τους στυλ. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλο παιχνίδι σίγουρα. Είδα πολλούς αγώνες και ξέρουμε πως παίζουν, ότι παίζουν καλά. Κι εμείς θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας».

Για το ποιον από τους αντίπαλους παίκτες θα άφηνε εκτός και ποιο σκορ σας ικανοποιεί; 4 ή 5-0; «Αν θα μπορούσα θα κερδίζαμε 5-0 στην έδρα μας και τότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε κανέναν από τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν για αύριο 2-3 μαγικά ραβδιά(σ.σ γέλια) αλλά επειδή δεν υπάρχουν πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Το καλύτερο σκορ θα είναι εκείνο που θα μας επιτρέψει να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.