ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σελίμος στο Παναθηναϊκός-Καλλονή

Ο Νίκος Σελίμος ορίστηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καλλονή την Κυριακή (30/8, 19.00) στην Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Σελίμος στο Παναθηναϊκός-Καλλονή

Οι «πράσινοι» δίνουν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα, για το νέο πρωτάθλημα και θέλουν μετά το Αγρίνιο να πετύχουν ακόμα μία νίκη. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο διαιτητής από την Λακωνία, με βοηθούς τους Κωστάρα, (Αιτ/νίας) και Μπαλτά (Αχαΐας). Τέταρτος θα είναι ο Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/8)

Πανθρακικός – Βέροια (7:15μ.μ.) Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Λάζαρης (Καβάλας) 4ος: Μάνταλος (Καβάλας)

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (7:15μ.μ.) Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας) Βοηθοί: Βέρρης (Λέσβου), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής) 4ος: Παππάς (Αθηνών)

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξάνθη – ΑΕΚ (9:30μ.μ.) Διαιτητής: Κύζας (Δράμας) Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Σίπκας (Πέλλας) 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κυριακή (30/8)

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (7:15μ.μ.) Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών) 4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Παναθηναϊκός – Καλλονή (7:15μ.μ.) Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας) 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ηρακλής – Πανιώνιος (7:15μ.μ.) Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης) Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας) 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (9:30μ.μ.) Διαιτητής: Γιάχος (Χίου) Βοηθοί: Ακριβός (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς) 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Δευτέρα (31/8)

Πλατανιάς – Ατρόμητος (9:30μ.μ.) Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας) 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.