ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι ευχές του Μάρκους (Pic)

Η γυναίκα του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, έχει γενέθλια σήμερα και ο άσος του Παναθηναϊκoύ της ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι ευχές του Μάρκους (Pic)

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε το εξής: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Η πιο καταπληκτική μαμά για τα παιδιά μας και το καλύτερο άτομο στον κόσμο. Είμαι περήφανος που είσαι σύζυγός του».

Happy birthday my love 🎊🎉🎈🎉🎊 The most amazing mum to our kids and the best person in the world! Im Proud to be your husband #onelove

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.