ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να … «καθαρίσει» από νωρίς!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα την Γκαμπάλα (21:00 OTE Sport 2, Panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο να εξασφαλίσει τη νίκη και την πρόκριση από νωρίς ώστε να μην μπει σε … «περιπέτειες».

Να … «καθαρίσει» από νωρίς!

Η νίκη-πρόκριση απόψε απέναντι στην Γκαμπάλα είναι αναγκαία για το «τριφύλλι», για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους. Το 0-0 του Μπακού αφήνει ελπίδες στους Αζέρους, αλλά οι «πράσινοι» καλούνται αυτή τη φορά να μην σπαταλήσουν τις ευκαιρίες τους και παίρνοντας τη νίκη  να μπουν στους ομίλους του Europa League. Αυτό φυσικά για να γίνει πρέπει οι πράσινοι να μπουν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και να πετύχουν από νωρίς κάποιο τέρμα, το οποίο θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό.

Σημαντικό ρόλο φυσικά σ’ αυτό θα διαδραματίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο  και να δώσουν την κατάλληλη «ώθηση» στους παίκτες της ομάδας ώστε να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ πιθανό  να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κυρίως σε πρόσωπα, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Σέρχιο Σάντσεθ θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιον εκ των Ατζαγκούν, Πέτριτς και Καλτσά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Κλωναρίδης και Καλτσάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.