ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Καλλονή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Καλλονή ξεκινάει σήμερα μέσω διαδικτύου και αύριο από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου.

Τα εισιτήρια με Καλλονή

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για το Πρόγραμμα Διάθεσης Εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός – Καλλονή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/8 και ώρα 19:15, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015/16.

Η τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρες 6, 7, 13, 14: 5 ευρώ Θύρες 5, 8, 12, 1: 8 ευρώ Θύρες 9, 11, 2, 4: 15 ευρώ Θύρα 10: 20 ευρώ Θύρα 3: 40 ευρώ

Κάθε φίλαθλος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του με γνωστοποίηση των στοιχείων της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε εισιτηρίου το οποίου επιθυμεί να αγοράσει.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Διάθεση ξεκινά σήμερα 27/8 από τις 11:00 για όλους τους φιλάθλους και αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου από το viva.gr 

Από αύριο Παρασκευή 28/8 η Διάθεση των Εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του «Απ. Νικολαϊδης» στη Θύρα 4, με ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30. Το Σάββατο 29/8 τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν με ωράριο 10:00-14:00.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα, ενώ θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια στη Θύρα 5 από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...