ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Καρέλη

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η Γκενκ θέλει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση απόκτησης του Νίκου Καρέλη.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Καρέλη

Από πρωί της Πέμπτης γίνεται λόγος για… βιασύνη των ανθρώπων της Γκενκ για τον Έλληνα άσο, καθώς στη συνέχεια θέλουν να επικεντρωθούν στον Νεσκάν Κεμπανό της Σαρλερουά.

Ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο (23 ετών) μετρώντας πέρσι 36 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ στο Βέλγιο. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι από τον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν κάτι μιας και δεν έχει φτάσει καμία νέα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ .

Τέλος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νίκος Καρέλης από την πλευρά του φαίνεται να μην «καίγεται» να πάρει μεταγραφή για τη Γκενκ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...